EDUCATION IN THE CLASSROOM

Ready-to-use teaching material in Papiamentu and Dutch to use in the classroom.


Voor groep 7 en groep 8 van het Funderend Onderwijs is deze kant-en-klare lesmethode over ons koraalrif. Een compleet pakket van powerpoints, spellen, werkbladen, spellen en achtergrond materiaal. Gebruik het volledige pakket of stel een pakket samen naar eigen wens.
Wil je als docent de toetsen (powerpoints en pdf's) gebruiken? Stuur een emailc.hameete@carmabi.org en ontvang deze met antwoordbladen per mail!

Voor lessen over onze lokale natuur op het land biedt Nos Medio Ambiente voor alle leerjaren (groep 1 t/m 8) lesmateriaal in de vorm van leerling-werkboekjes. Te gebruiken voor en na de excursies van Carmabi naar het Christoffelpark en Shete Boka, of zonder deze veldexcursie tijdens de MNT les.


Leguanen zijn een belangrijk onderdeel in het ecosysteem van ons eiland. Deze reptielen vormen namelijk een groot deel van de biomassa van herbivoren en hebben op veel cruciale manieren invloed op het ecosysteem.

Deze lessenserie is geschikt voor de basisvorming vsbo/ havo/ vwo. Naast de basislessen kunenn de lessen uitgebreid worden met de verdiepingslessen en andere lesideeën